Waar ben je naar op zoek?

Over IBS

Permanento Industrial Bonding Systems (IBS) is dé specialist op het gebied van leveren van standaard zelfklevende tapes, kunststoffen, foams en films. De standaardproducten kunnen nauwkeurig op maat gesneden worden, zodat zij voldoen aan de specifieke wensen van de klant.

Zelfklevende materialen worden steeds vaker gebruikt voor verschillende toepassingen in verschillende industrieën. Dit is het resultaat van de uitstekende prestaties van beschikbare materialen en laminaten en de toegenomen complexiteit van toepassingen in de huidige productieomgeving van Permanento Industrial Bonding Solutions.

Bij het vervaardigen van tapes voor de elektronica-industrie is een elektrische tape een vereiste. Permanento kan u deze oplossing bieden en biedt een efficiënte oplossing om uw productiviteit te verhogen. Ons assortiment elektrische tapes bestaat uit:

Polyamide- en PTFE-films
Polyester- en Epoxy-films
Glas- en acetaatdoeken
Met glasvezel versterkte banden
Tapes van papier en vinyl
Drukgevoelige acryl- en siliconentapes
Drukgevoelige rubber en thermohardende lijmen

Het vinden van een goede balans tussen elektrische en mechanische eigenschappen en het combineren van goede eigenschappen is een must bij het kiezen van een elektrische tape.
De elektrische tapes worden voornamelijk toegepast in:

Spoelgewonden spoelen
Transformatorwikkelingen
Motorwikkelingen
Geïsoleerde koperen schermen
Condensatoren
Kabelbomen

Na overleg met de klant stellen we manieren voor om het productieproces te verbeteren, de kwaliteit te verhogen en de totale kosten te verlagen. Permanento-producten worden geleverd in gesneden rollen, vellen en gestanste vormen om uw proces te vereenvoudigen.

Klik hier voor een korte impressie.

Whatsapp Permanento