Waar ben je naar op zoek?

Help mij het juiste product zoeken

3M™ 3792 Q (5-1)

Merk: 3M

3M™ 3792 Q (5-1)
Meer informatie
Op voorraad

€184,05

Ex. BTW
+
-
Staat uw maat er niet bij? Neem contact met ons op dmv offerte aanvragen. Offerte aanvragen
Details
  • Droogt transparant op voor een schoon voorkomen
  • Opentijd maakt verfijnen van aanbrenging en positionering mogelijk
  • 3792: Transparant, universeel voor hout, stoffen, bekleding en andere lichtgewicht materialen
  • 3792LM: low melt-versie voor hittegevoelige oppervlakken zoals gecoat papier en winkeldisplays
  • Uitstekende 'bij-de-hand' lijmen voor winkeldisplays, verzegelen van dozen, meubelen, bekleding en houtbewerking

We hebben de 3M™ Hot Melt-lijm 3792 vervaardigd met thermoplastische hars die voor 100% uit vaste stoffen bestaat. De lijm geeft een minimale geur af bij verwarming, waardoor een comfortabele werkomgeving wordt ondersteund. Deze lijm biedt snelle en betrouwbare prestaties in combinatie met onze 3M™ Hot Melt-pistolen die zijn ontworpen om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van applicatie met de hand.

Onze universele lijm biedt een opentijd van 40 - 50 seconden, zodat u voldoende tijd hebt voor positioneren en verfijnen van aanbrengen op hout, polyethyleen, polypropyleen, golfkartondozen en lichtgewicht ondergronden op meubelen, bekleding en novelty-artikelen. Dankzij de vrijwel directe hechting kunt u de productietijd verminderen voor het samenstellen van winkeldisplays, verbinden, bevestigen, vastzetten, repareren, ingieten, panelen hechten, draden bevestigen, bundelen, afdichten, inkapselen, verstevigen, schuim hechten en verpakking. We vervaardigen de 3M Hot Melt-lijm 3792 met 100% thermoplastische hars met 100% vaste stoffen voor gebruik met het 3M™ Scotch-Weld™ Hot Melt-pistool LT, LT Quadrack of EC, afhankelijk van de versie. De lijm geeft een minimale geur af bij verwarming, waardoor een comfortabele werkomgeving wordt ondersteund. Deze thermoplastische lijm beschikt over uitstekende eigenschappen op het gebied van thermische schokken, hittebestendigheid, elektrische isolatie en is bovendien niet-corrosief.

Hot melt-lijmen/hete-lijmsticks hebben een relatief hoog smeltpunt dat ligt tussen ongeveer 121 – 196 °C (250 – 380 °F), afhankelijk van de formulering, en worden aangebracht met hot melt-pistolen (ook wel hete-lijmpistolen genoemd). Hot melt-lijmen bieden een vrijwel directe hechting tussen vele kunststoffen, papier en hout, maar wanneer de hechting opnieuw wordt verwarmd, zullen sommige soorten zachter worden waardoor de gehechte oppervlakken loskomen. Met de natuurlijke snelle werkwijze van hot melt-lijmen versnelt u de bewerkingen in verpakkings- en productieomgevingen. Low melt-lijmen/hete-lijmsticks hebben een relatief laag smeltpunt dat ligt tussen ongeveer 76 – 121 °C (170 – 250 °F), afhankelijk van de formulering, en worden aangebracht met lage-temperatuurpistolen (ook wel hete-lijmpistolen genoemd). Het voordeel van low melt-lijmen is dat hiermee hittegevoelige materialen als schuim en uiteenlopende kunststoffen kunnen worden gehecht. Ze bieden een vrijwel directe hechting, maar wanneer de hechting opnieuw wordt verwarmd, zullen sommige soorten zachter worden waardoor de gehechte oppervlakken loskomen.

Aanbevolen applicaties

  • Winkeldisplays
  • Verlijmen van panelen
  • Houtbewerking en meubelfabricage
  • Stoffering

Downloads

Download datasheet

Bijpassende producten

3M™ 3762 (5-1)

€148,92

3M™ 3762 LM (5-2)

€168,98

3M™ 3792 LM (5-2)

€184,80
Whatsapp Permanento