Waar ben je naar op zoek?

Help mij het juiste product zoeken

3M™ 3762 LM (5-2)

Merk: 3M

3M™ 3762 LM (5-2)
Meer informatie
Op voorraad

€168,98

Ex. BTW
+
-
Staat uw maat er niet bij? Neem contact met ons op dmv offerte aanvragen. Offerte aanvragen
Details
 • De krachtige warmtehechting bereikt zeer snel de verwerkingssterkte voor verpakking en andere toepassingen
 • Een gemiddelde opentijd maakt positioneren en nauwkeurig aanbrengen mogelijk
 • Veilige hechting op moeilijk af te dichten ondergronden, zoals ondergronden met een lichte waslaag
 • Praktisch onzichtbaar na hechting, verwijdert de noodzaak voor lelijke mechanische bevestigingen en tapeproducten
 • Hecht op golfkarton, recht karton, hout, spaanplaat en beschermend schuim

De 3M™ Hot Melt-lijm 3762 is een rendabele, snel uithardende hot melt-lijm op basis van hars die voor 100% uit vaste stoffen bestaat. De lijm is ontworpen voor universele toepassingen, evenals voor handmatige verzegeling van dozen, verzegeling van golfkartonnen dozen en algemene verpakkingstoepassingen. Na verhitting tot het opgegeven smeltpunt vormt deze lijm een krachtige warmtehechting die in enkele seconden de verwerkingssterkte bereikt voor productiviteit in een hoog tempo.

 De 3M™ Hot Melt-lijm 3762 is speciaal geformuleerd om snel te pakken en te verzegelen, zodat wordt tegemoetgekomen aan de eisen van productieomgevingen met grote volumes, zoals verpakking, houtbewerking en assemblage. Deze kenmerken zorgen dat dozen sneller kunnen worden verzegeld en dat hout, karton, golfkarton en andere vezelachtige ondergronden kunnen worden gehecht. Deze lijm biedt een hoge afschuifsterkte en een lage afpelsterkte: dit betekent dat onder normale omstandigheden uw verpakkingen verzegeld blijven en uw componenten gehecht blijven. Een opentijd van 30 seconden, in combinatie met een lijmril van 0,3 cm, volstaat voor het positioneren en passend maken, en ondersteunt productiviteit in een hoog tempo voor verpakking, houtbewerking en toepassingen waarbij vezelachtige materialen worden gebruikt. Wij vervaardigen dit product met thermoplastische hars met 100% vaste stoffen voor gebruik met onze 3M™ Hot Melt-spuitpistolen. Dit product bevat een laag VOS-gehalte (vluchtige organische stoffen) en geeft hierdoor bij verhitting een minimale geur af, waardoor een comfortabele werkomgeving wordt ondersteund.

Deze pistolen zijn verkrijgbaar in versies voor lage temperatuur en voor hoge temperatuur. Lijmpistolen voor lage temperatuur werken bij ongeveer 121 ºC/ 250 ºF en komen van pas bij het hechten van hittegevoelige materialen zoals elektronica, kunststoffen en stoffen. Lijmpistolen voor hoge temperatuur werken bij een minimale temperatuur van ongeveer 193 ºC/380 ºF. 

Aanbevolen applicaties

 • Handmatig sluiten van dozen, ook van golfkarton
 • Algemene verpakkingstoepassingen
 • Bevestigen van houten steunen en verstevigingen
 • Herverpakken van spaanplaat
 • Winkeldisplays
 • Stands op handelsbeurzen

Downloads

Download datasheet

Bijpassende producten

3M™ 3762 (5-1)

€148,92

3M™ 3792 Q (5-1)

€184,05

3M™ 3792 LM (5-2)

€184,80
Whatsapp Permanento